banner

Gündüz profesör gece…?




ABD’nin Georgia Üniversitesi, önde gelen bir profesörünün karıştığı fuhuş skandalıyla sarsılıyor.

Gündüz profesör gece…?Alman ve Slav çalışmaları profesörü Max Reinhart (65), bir genelev işletmek ve 60 dolara fuhuş yapmak suçlamalarıyla tutuklandı. İddiaya göre kadın kılığına giren Reinhart, ‘Backpage.com’ internet sitesinin transeksüel eskort bölümünde ‘Sasha’ adıyla yer alıyor ve buradan müşterileriyle buluşuyordu. Özel detektiflerin Sasha ismiyle görünen profesörle buluşma ayarlamaları sonucu, Reinhart müşterileri zannederek geldiği dedektifler tarafından tutuklandı ve hapse atıldı. 4800 dolar kefaletle serbest bırakılan profesör tutuksuz yargılanacak.

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.