banner

Üniversitelilerin mezuniyet partisi kanlı bitti




ABD'nin Alabama eyaletinde Auburn Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet partisinde çıkan kavgada, 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Üniversitelilerin mezuniyet partisi kanlı bittiGörgü tanıkları, üniversite yakınlarındaki apartman bloklarında düzenlenen havuz partisi sırasında öğrenciler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve iki kişinin diğerlerine ateş açtığını söyledi.

Auburn polis şefi Tommy Dawson, üniversite futbol takımının eski oyuncularından 20 yaşındaki Edward Christian ile 20 yaşındaki Ladarious Phillips'in ölenler arasında bulunduğunu belirtti.

Polis, üçüncü kurbanın kimliğini ise Demario Pitts olarak açıkladı.

Olayda yaralananlar arasında futbol takımı oyuncularından Eric Mack de bulunuyor. Yaralananlardan John Robertson'un durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

Saldırganlardan birinin 22 yaşındaki Desmonte Leonard olduğu belirleyen polis, Leonard ile arkadaşının yakalanması için çalışma başlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.