banner

Bakan Dinçer boş salona konuşma yaptı




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer dün telkonferansla öğretmenlere seslenmiş ve protestolarla karşılanmıştı. Dün İstanbul’da da boş salonlara konuşma yaptı.

Bakan Dinçer boş salona konuşma yaptıYer, İstanbul Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi. Okulun bahçesindekiler yıl sonu semineri için bir araya gelmiş öğretmenler. Ancak ortada bir problem var. Çünkü öğretmenlerin salonda olmaları ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in telekonferansla yaptığı açılış konuşmasını dinliyor olmaları gerekiyordu. Ancak hem bu okuldaki hem de diğer illerdeki binlerce öğretmen bakanın telekonferansını dinlemek yerine bahçeye çıktı.

Öğretmenlere verilen üç haftalık yıl sonu eğitim seminerinin açılışını Dinçer, telekonferansla 50 dakika süren bir konuşmayla yaptı. Ancak Dinçer konuşurken konferans salonları boşaldı. Eğitim-Sen üyelerinin 81 ilde de protestoya katıldığı belirtildi. Eğitim-Sen Genel Sekreteri Mehmet Bozgeyik Radikal’e, eylemin Dinçer’in öğretmenleri aşağılayan söylemlerine protesto amaçlı olduğunu söyledi.

(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.