banner

Dinçer'den Kılıçdaroğlu'na 'torun'yanıtı




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun okula başlama yaşı tartışmalarında söylediği, “torunumu okula göndermem” açıklamasına cevap verdi.

Dinçer ‘okula başlama yaşı’na noktayı koyduDinçer, Kılıçdaroğlu’nun torununu getiririm diyerek Kılıçdaroğlu’na meydan okudu. Ve okula başlama yaşına açıklık getirdi

Bakan Ömer Dinçer, 66 ayı dolduran bütün çocukları bu yıl okula getireceklerini belirtirken, “Kılıçdaroğlu’nun torunu 66 aylık olmuşsa onu da getireceğim” dedi. Psikiyatri servislerinden ‘motor becerileri gelişmemiştir’ raporu verilecek 66 ve üstü aylık çocukların muaf olacağını anlatan Dinçer, 4 ve 5. sınıf öğretmenlerinin bu yıl 1. sınıf öğretmeni olacağını söyledi. Talim Terbiye Kurulu’nun yeni müfredatlar üzerinde çalıştığını ve yetiştireceklerini anlatan Dinçer, seçmeli derslerin kitaplarının yetişmeyeceğini, ancak ders dokümanlarının oluşturulacağını anlattı. Dinçer, 2012-2013 öğretim yılında öğretmen temini gibi pratikte sorunlar yaşanabileceğini ama 2013-2014 eğitim öğretim yılında sistemin sorunsuz çalışmasını umduklarını anlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.