banner

Türkçe Olimpiyatları'na katılan öğrenciler zehirlendi




Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'de bulunan Makedonya ekibinin bazı üyeleri, yedikleri yemekten zehirlendi.

Türkçe Olimpiyatları'na katılan grup zehirlendiGazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir otelde konaklayan Makedonya ekibinin bazı üyelerinde, gece saatlerinde bulantı, kusma ve karın ağrısı görüldü. Vaka sayısının artması üzerine hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Otele, çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan yaklaşık 15 kişi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İsmini vermek istemeyen grubun mihmandarı, ekibin akşam saatlerinde Kızılay'da bir restaurantta yedikleri yemekten zehirlenmiş olabileceğini söyledi. Hastane yetkilileri Makedonyalı gurubun sağlık durumlarının iyi olduğunu ve sabah saatlerinde taburcu edilebileceklerini belirtti. Bu arada otel çalışanları, habercilerin görüntü almalarına engel olmaya çalıştı. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.