banner

Beyaz Show üzerinden sahtekarlık




Üniversitelere gönderilen ücretsiz Beyaz Show davetiyelerini ele geçiren bazı kişilerin para karşılığı bu davetiyeleri sattıkları ortaya çıktı.

beyaz showEkranların sevilen programı Beyaz Show'u stüdyoda izlemek için can atan öğrenciler bazı dolandırıcıların yeni hedefi oldu.

Bu akşam sezon finali yapacak olan şovun, üniversitelere yolladığı ücretsiz davetiyeleri ele geçiren dolandırıcılar, Beyaz Show'a para karşılığı tur düzenledi. Fırsatçı girişimciler bu özel tur için afiş bile hazırladı.

Beyaz'ın bu turdan haberi yok

Facebook üzerinden verilen ilanın metni şu şekilde:

"Beyaz Show Sezon Finali... Sürpriz Konuklar... Rezervasyon 0 542... .. .. İstanbul'dan katılım ücreti 25 lira, Ankara'dan katılmak isterseniz günübirlik İstanbul turu ve ulaşım 75 liradır"

Bu turdan haberi olmadığını belirten Beyaz Show'un yetkilileri, davetiyelerin üniversitelere ücretsiz gönderildiğini söyledi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.