banner

MEB’den 66 aylıklar için hızlandırılmış anaokulu




12 yıllık zorunlu eğitimle birlikte okula başlama yaşını 66 aya çeken MEB, daha önce okulöncesine gitmemiş minikler için 2 aylık hızlandırılmış anaokulu programı başlatıyor.

MEB’den 66 aylıklar için hızlandırılmış anaokuluMilli eğitim Bakanlığı yaklaşık 900 bin ilköğretim adayının, sınıf arkadaşları ile aralarında fark olmaması için Temmuz ve Ağustos aylarında hızlandırılmış okul öncesi eğitimi alabilmeleri için harekete geçti. İlk kez annelerinden ayrılarak okul hayatına başlayacak miniklere hızlandırılmış okulöncesi eğitimle, duygularını ifade etmenin yanında tuvalet ve temizlik ihtiyacını kendi kendine giderme ve kendilerini tehlikelerden korunma becerilerinin kazandırılması hedefleniyor.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.