banner

Öğretmenin yüzüne kezzap attılar




Dizi film ve kliplerde de rol alan müzik öğretmeni Zeynep Bektaş, okul çıkışında iki kişinin kezzaplı saldırısına uğradı. Bektaş'ın yüzünün sol tarafında 2. dereceden yanık oluştu.

Öğretmenin yüzüne kezzap attılarİstanbul Pendik Velibaba İlköğretim Okulu'nda müzik öğretmeni olarak görev yapan Zeynep Bektaş (33) dün görev yaptığı Pendik Velibaba İlköğretim Okulu'ndan arkadaşlarıyla öğlen saatlerinde yemek yemek üzere okuldan ayrıldı. Tam o sırada okul girişinde bekleyen ve iki kişi oldukları iddia edilen kimliği belirsiz şahıslar bazı dizi film ve kliplerde de rol alan öğretmenin yüzüne kezzap attı. Yüzünün sol kısmında 2. derece yanık oluşan Zeynep Bektaş, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Okulun sevilen öğretmenlerinden olduğu belirtilen Bektaş, polise "Kimseyle bir sorunum yok. Öğrencilerimin hepsi beni sever, sayar. Bana bu hainliği yapanları anlamıyorum. Bana saldıranları daha önceden hiç görmedim" dedi. Olaya şahit olan bir görgü tanığının, saldırganın bir öğrencinin ağabeyi olduğu yönünde ifade verdiği ileri sürüldü.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.