banner

Rusya’ya vizesiz giriş kalkıyor




Türkiye ile AB arasında dün başlayan vize muafiyet süreci tamamlandığında Ankara, başta Rusya ve Suriye olmak üzere bazı Arap ve Asya ülkeleriyle başlattığı vizesiz seyahat uygulamasını bitirmek zorunda kalacak.

Rusya’ya vizesiz giriş kalkıyorAncak AB vize muafiyeti getirene kadar Türkiye'nin vizesiz seyahat anlaşması yaptığı ülkelerle bu uygulaması devam edecek. AB, Türkiye vatandaşlarına vize uygulamasını kaldırdığında Türkiye de vize rejiminde AB normlarını devreye sokacak. Buna göre AB'nin vize uyguladığı ülkelerden Türkiye de vize isteyecek. AB'nin en doğusundaki sınıra sahip olacak Türkiye kaçak girişleri önlemek için sınırlarında kontrolü sıklaştıracak. Bu kapsamda entegre sınır koruma uygulaması devreye girecek

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.