banner

Eski YÖK Başkanı Gürüz ifade için Türkiye'ye döndü




28 Şubat soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan ancak yurtdışında olduğu için ifadesi alınamayan YÖK eski Başkanı Kemal Gürüz Türkiye'ye geldi.

Eski YÖK Başkanı Gürüz  ifade için Türkiye'ye döndüAnkara Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında ifadesine başvurulacak olan Kemal Gürüz bu sabah gemiyle İzmir Alsancak Limanı'na geldi.

Gürüz yaptığı ilk açıklama "Kanunların bana verdiği yetkileri kullandım, yasal haklarımı kullandım, bunların dışına çıkmadım. Alnım açık yüzüm pek. 28 Şubat ne bilmiyorum" dedi.

Kemal Gürüz ardından özel aracıyla limandan ayrılarak Ankara'ya doğru yola çıktı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.