banner

LYS yerine ölüme böyle gittiler




Maltepe'de oğlunu Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) yetiştirmeye çalışan baba ve arkadaşının hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza anı güvenlik kamerasındaOğlunu Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) yetiştirmeye çalışan baba ve arkadaşının hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

2 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamera görüntülerinde Saim Bilen'in kullandığı otomobil, hızla Maltepe Köprüsü'nün ayağına çarpıyor.

Edinilen bilgilere göre kaza Maltepe D 100 karayolunda 17 Haziran tarihinde meydana geldi. D-100 karayolu Maltepe köprüsü altında 34 R 0524 plakalı otomobille Kadıköy istikametine seyir halinde olan Saim Bilen, Maltepe köprüsüne geldiğinde otomobilin kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktıktan sonra, büyük bir gürültüyle Maltepe köprüsünün köprünün ayağına çarptı. Olayda sürücü Saim Bilen (50), arkadaşı Kenan Çimen (42) hayatını kaybetti, Çimen'in oğlu Recep Çimen ise ağır yaralandı. Recep Çimen'in LYS sınavına yetişmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

2 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görünütlerde Saim Bilen'in kullandığı araç, kontrolünü kaybederek hızla Maltepe Köprüsü'nün ayağına çarpıyor. Kaza sonrası vatandaşlar olay yerine koşarken, itfaiye de araçta sıkışanlara yardım etmek için çaba sarf ediyor.

Haberin videosu

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.