banner

Kaçırılan öğretmenler serbest bırakıldı




Van'da görev yapan ve geçen hafta PKK mensuplarınca kaçırılan öğretmenler serbest bırakıldı.

Kaçırılan öğretmenler serbest bırakıldıBitlis Valisi Nurettin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada Van'da görev yapan ve geçen hafta Bitlis Diyarbakır karayolunun Buzlupınar mevkinde, terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan öğretmenler Mehmet Örk ve Ömer Sürücü'nün serbest bırakıldığını söyledi.

Öğretmenlerin Çeltikli köyü kırsalında serbest bırakıldığını belirten Vali Yılmaz, şöyle konuştu:

''Öğretmenler şu an Çeltikli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda tutuluyor. Sağlık durumları iyi. Yarın öğretmenleri karakoldan helikopterle alıp, il merkezine getireceğiz. Aynı gün kaçırılan askerle ilgiliyse henüz bir gelişme yok. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.