banner

Memur okul farkı istiyor




Lise mezunu olarak işe başlayıp, çalışırken ön lisansını tamamlayarak intibak yaptıran 4-B'liler, seçimlerin ardından geçtikleri kadroda, lise mezunu memur oldu.

4b memurLise mezunu maaşı ve döner sermayesi alan sağlık memurları bu duruma isyan etti; imdada Türk Sağlık- Sen yetişti. Sendika, Sağlık Bakanlığı'ndan, öğrenim durumlarının düzeltilmesini ve bu durumdaki personelin son öğrenim durumlarına göre belirlenecek maaş ile döner sermaye farkının, atanma tarihinden itibaren hesaplanarak ödenmesini talep etti. Memurların hakları iade olmazsa sendika mahkemeye gideceğini açıkladı.

(takvim)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.