banner

Okula alınmayan öğrenci bakın nasıl intikam aldı




Çin'in Hunan eyaletinde çocuğunu, özel aracıyla okulun kapısının önüne kadar bırakmak isteyen işadamı, buna izin verilmeyince "buldozerle" intikam aldı.

Okula alınmayan öğrenci bakın nasıl intikam aldı İsmi açıklanmayan işadamı öğle saatlerinde Porsche marka aracıyla okul kompleksinden içeri giriş yapmak istedi. Ancak güvenlik görevlileri, yabancı araçların içeri giremeyeceğini söyleyerek, işadamına müsade etmedi.

Bunun üzerine aracını okulun giriş kapısı önüne park eden işadamı, yakınlardaki bir inşaat alanından kiraladığı buldozerle, girişi çevreleyen demir parmaklıkları yıktırdı.

Okul önündekiler ise işadamının intikamını şaşkın bakışlarla izledi. 

Haberin videosu

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.