banner

Bu fotoğraf yazın Erzurum’da çekildi




Erzurum’da yağmur ve dolu yağışı sonrası bu görüntüler ortaya çıktı. Bazı alt geçitlerde araçlar su ve dolu birikintilerinde zor anlar yaşadı. Kimi dükkanları ise su bastı.

Bu fotoğraf yazın Erzurum’da çekildiErzurum’da bugün öğle saatlerinde yaklaşık bir saat etkili olan yağmur ve dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir anda caddeleri kaplayan sular, araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Kasımpaşa Köprülü Kavşağı’nda yağmurun da etkisiyle kar gibi dolu birikintisi oluştu. Birikintiye giren bir yolcu minibüsü ise doluya saplandı. Kış görüntüsünü andıran olayda minibüs, saplandığı yerden çıkamadı. Bunun üzerine bölgeye kepçe gönderildi. Kepçenin temizlediği dolu birikintisi, belediyeye ait kamyonlarla şehir dışına taşındı. Minibüs, dolu birikintisinden belediye ekiplerinin çabaları sonucunda çıkarılabildi.

Bu arada şehrin bazı yerlerinde de su baskınları yaşandı. Gez Mahallesi civarında vatandaşlar dükkanlarını basan suları temizlemek için büyük çaba sarf etti. Dolu birikintilerine saplanan bazı araçlar kamyonetle kurtarılmaya çalışılırken, bazı vatandaşlar ise doludan kardan adam yaptı.

(kaynak milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.