banner

Öğrenci yurtları turizme açılıyor




YURTKUR'un 81 ildeki 315 öğrenci yurdundan 151'i ülke turizmine katkı sağlamak amacıyla yerli ve yabancı turistlerin kullanımına açılacak.

Öğrenci yurtları turizme açılıyorTatilini yaparken yurtlarda kalmak isteyen misafirler 24 Ağustos 2012 tarihine kadar bu hizmetten yararlanabilecek.

Yerli ve yabancı turistler öğrenci yurtlarında en fazla 10 gün kalabilecek

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, vatandaşlara böyle bir hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını belirterek, ''Milletin vergileriyle yapılan yurtları milletimizin hizmetine açtık. Ülkesini gezmek, tanımak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açık'' dedi.

Yaz aylarında açık kalacak yurtların listesi kurumun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinde yer alacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.