banner

Tüm öğretmen adaylarına KPSS’de başarılar




Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için yarın ve 8 Temmuz 2012 Pazar günü yapılacak KPSS sınavında eğitimtercihi olarak tüm öğretmen adaylarına başarılar diliyoruz.

KPSS sınav soru ve cevaplarına açıklandığı andan itibaren eğitimtercihi.com farkıyla buradan ulaşabilirsiniz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) gerçekleştirilecek sınav, 81 il merkezinde ve Lefkoşa'da Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda yapılacak.

Sınavın sabah oturumları 09.30'da, öğleden sonraki oturumları 14.30'da başlayacak.

Adaylar sınava, ÖSYM'nin ''http://ais.osym.gov.tr'' internet adresinden, her oturum için ayrı ayrı edinecekleri sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı/pasaport ile girecekler. Sınava giriş belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecek.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.