banner

Facebook ders oluyor!




İlk ders öğretmenlere!

facebook dersFacebook, Almanya'da ders oluyor. İktidardaki Hıristiyan Demokratlar Birliği Partisi (CDU), öğrencilerin sosyal medyayı daha iyi takip etmeleri için okullarda Facebook, Twitter, yeni çıkan cep yazılımları ve oyunları anlatan bir ders olması gerektiğini savundu. İnternet uzmanı ve CDU'lu milletvekili Thomas Jarzombek, "Biz önce öğretmenlere Facebook'un ne işe yarayabileceğini, iletişimde nasıl kullanılabileceğini anlatmalıyız. Öğretmenlerin, sosyal ağları öğrenmeleri gerekiyor. Böylece onlar da çocukları bu konuda bilinçlendirebilirler" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.