banner

FSM Köprüsü'nde futbol maçı yaptılar




Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM)'ndeki çalışmalar nedeniyle oluşan trafik, sürücülere köprüde futbol maçı yaptırdı. İlerlemeyen trafik nedeniyle araçlarını durduran sürücüler, trafik çilesini renklendirmeye çalıştı. Köprü üzerindeki futbol maçı trafik kameralarınca görüntülendi.

fsm futbolFSM Köprüsü'nde çalışmalar kapsamında bir şerit daha trafiğe kapatıldı. Bu durum hem Anadolu Yakası istikameti hem de Avrupa Yakası istikametinde trafiği durma noktasına getirdi. Trafikten çıkamayan sürücüler de o anı kendi yöntemlerince değerlendirmeye çalıştı. Araçlarını durduran sürücüler, köprü üzerinde futbol maçı yapmaya başladı. Dakikalarca top koşturan sürücüler, trafiğin normalleşmesini bekledi. Bu ilginç görüntüler trafik kameralarınca kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.