banner

KPSS'ye başvurular yarın sona eriyor




ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Demir, ''Sınava başvurmak isteyen adayların yoğunluğa  bırakmadan başvurularını yapmaları gerekiyor'' dedi.

kpss görselÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için düzenlenecek KPSS'ye başvuruların yarın sona ereceğini belirterek, adayların başvurularını tamamlamaları gerektiği uyarısında bulundu.

Demir, Eylül ayında KPSS Ortaöğretim-Ön Lisans sınavını yapacaklarını anımsatarak, bu sınavın iki yılda bir yapıldığını belirtti.

Sınavın çok büyük bir aday kitlesi olduğunu ifade eden Demir, sınava dün itibariyle 2 milyon 200 bin adayın başvuru yaptığını, 2 milyon 470 bin adayın da sınav ücretini yatırdığını söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.