banner

KPSS son derece temiz




KPSS'deki iddialara da değinen Erdoğan, şunları kaydetti: "KPSS sınavının hemen ardından terör örgütüne yakınlığı ile bilinen bir sitede sahte bir soru kitapçığı yayınlandı, amaç ne? KPSS gibi son derece hassas bir sınava gölge düşürmek.

kpss erdoğanKPSS gibi milyonların umudu olan, geleceği olan bir sınavı terörize etmek, insanları en hassas yerlerinden vurmak, en hassas yerlerinden incitmek... Terör örgütü bunu yapıyor. Buna sahip çıkan kim oluyor? Yine CHP oluyor.

Teknolojinin bu sanal ve iftiralara çok müsait yapısıyla hareket eden bir Kılıçdaroğlu var karşımızda; twitter Kılıçdaroğlu. Onlar da olmasa çok fakir kalacak. Geçen yıl olanlardan ders almadı, bundan yüzü kızarmadı, mahçup olmadı. Bu yıl da terör örgütünün bu eylemini yine CHP sahiplendi. Terör örgütüyle birlikte insanların hissiyatını istismara kalkıştı. KPSS son derece başarılı temiz, sorunsuz şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu sınava gölge düşürmek isteyenlerin oyunu anında deşifre edilmiştir. Örgütlü olarak KPSS'de usulsüzlük girişiminde bulunanlar Emniyet güçlerimiz tarafından tespit edilmiş, gözaltına alınmış şu an itibarıyla zannediyorum 19'u tutuklanmıştır. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Terör örgütünün, onlarla birlikte BDP ve CHP'nin istismar girişimlerine kimse aldanmasın."

(dünya)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.