banner

KPSS başvurusunda erkek yasağı




Erzurum’da bir kız lisesi müdürü kız adayların KPSS başvurularına erkek adaylarla gelmesini eleştirdi. Adayların birbirlerine karşı samimi tavırlarından rahatsız olan müdür, “Erkekler iki adım yukardaki liseye gitsin” dedi.

kız lisesiErzurum Nene Hatun Kız Anadolu Lisesi Müdürü Hilmi Özbek, erkek adayların KPSS sınavı başvurularını başka okullarda yapmasını istedi.

Özbek, dün sona eren KPSS başvurularıyla ilgili ilginç yorumlarda bulundu.

Kız adayların başvuruya erkek arkadaşlarıyla gelmesini eleştiren Özbek, adayların birbirlerine karşı samimi tavırlarından rahatsız olduğunu söyledi.

Özbek, "Burası kız okulu. Kızlar buraya müracaat etsin. Erkekler ise iki adım yukarıdaki Erzurum Lisesi'ne giderse bu çirkinliği önleriz" dedi.

Özbek, kız kardeşi ya da kızıyla gelen erkeklere ise bir sözü olmadığını dile getirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.