banner

Ataması yapılmayan öğretmenler isyan etti




Mersin’de ataması yapılmayan bir grup öğretmen, ÖSYM ile ilgili ‘soruların sızdırıldığı’ iddiasını protesto ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundular.

ayöder mersinAtaması Yapılmayan Öğretmenler Derneği (AYÖDER) Mersin Şubesi üyesi bir grup, Mersin Adliye Sarayı önünde bir araya gelerek, ÖSYM ile ilgili soruların sızdırılması iddialarını protesto etti. Grup ayrıca ÖSYM ile ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu öncesi grup adına bir basın açıklaması yapan AYÖDER Genel Sekreteri Feryal Doğanyılmaz, soruların, ÖSYM yayınlamadan internet sitelerinde yayımlanmasını eleştirerek, “Yetkili makamlara ve vicdanlara duyururuz: bu haksızlığa karışan, yardım ve yataklık edenlerin yanı sıra buna göz yuman zihniyeti lanetliyoruz” dedi. Devamı gazetenizde

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.