banner

Redhack’ten ÖSYM hakkında çarpıcı mesajlar




Anonymous ve Redhack Hackerları tarafından çökertilen ÖSYM sitesi gün boyu iki kez erişim sıkıntısı yaşadı. Redhack saldırının ardından Twitter’da şu mesajları yayımladı.

Redhack’ten ÖSYM hakkında çarpıcı mesajlarRedhack siber saldırıdan sonra Twitter üzerinden bazı mesajlar gönderdi:

"Yillarca uykusuz kalan, calisan, okuyan, emek veren gençlerin hayatini hackleyenlerin, sitesini hacklemisiz cok mu?‪#OpSupportRedHack"

*Yuzbinlerce ogrenciyi magdur eden Ali Demir ve ÖSYM yarin cikip “magdur” edebiyati yapacagini simdiden soyleyebilir ;)"

*Siber guvenlik uzmanlarini sifreyle, kopya’yla, kayirma ile i$e alirsan, sitelerinde habire hacklenir;) hak yersen alirsin"

*Site’nin cokmesinden dolayi sinav sonuclarini biz acikliyoruz. RedHack&Anonymous=5 ABD&Pensilvanya=0 ;)"

*2 GUn once MEB’i cokerttik. Bugun ise ‪#Anonymous ‪#RedHAck’e destek amaciyla OSYM’yi.. Mucadele buyuyor->"

*Bu $amar pensilvanya çetesine ve ABD’li babalarina gitsin.. "

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.