banner

Babasının yapamadığını oğlu yaptı




'Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık?' diyen Tatlıses'in oğlu İdo, Berklee'ye kabul edildi.

Babasının yapamadığını oğlu yaptıDünyanın sayılı müzik okullarından Berklee College of Music’de eğitim almak isteyen İdo Tatlıses, kayıt yaptırmak için önce sınava girdi, başarılı bulununca da hayalini gerçekleştirdi.

İDO Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses’in izinden giderek müzikle ilgilenmeye başladı ve yurtdışında eğitim almayı kafasına koydu. İdo, mezunları arasında Arif

“Urfa’da Oxford vardı da biz mi gitmedik?” diyen İbrahim Tatlıses’in hayalini oğlu İdo gerçekleştirdi ve Berklee’ye kayıt yaptırdı.

Mardin gibi dünyaca ünlü isimlerin de bulunduğu, dünyanın sayılı müzik okullarından biri olan Amerika’daki Berklee College of Music’e kayıt yaptırdı. Ancak okula kabul edilmesi için önce mülakata ve sınava girmesi gerekti. Mülakattan geçen, enstrüman sınavında da başarılı olan İdo, okulun “Arrange and Producer” (Düzenleme ve Yapımcılık) bölümüne kayıt yaptırdı. İdo’nun dört yıllık eğitim süreci, eylül ayında başlayacak.

(vatan)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.