banner

Bakan Dinçer’den Suriye'deki Türk öğrencilere iyi haber




Milli Eğitim Bakanlığı Suriye'deki durum nedeniyle dönmek zorunda kalan Türk üniversite öğrencilerinin Türkiye'de öğrenimlerine devam etme taleplerini olumlu karşıladı.

Bakan Dinçer’den Suriye'deki Türk öğrencilere iyi haberMilli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin'in yazılı soru önergesini cevaplandırdı.

Dinçer, Suriye'deki güvenlik durumu nedeniyle Türkiye'ye dönmek zorunda kalan Türk üniversite öğrencilerinin öğrenimlerine Türkiye'de devam etme taleplerinin olumlu görüşle YÖK'e iletildiğini bildirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.