banner

Yakın Doğu'da üniversite adayları için ekonomik paket




Yakın Doğu Üniversitesi 'ekonomik paket' dönemini başlattı. Öğrencilerin, öğrenim ücreti, yurt, yemek ve diğer tüm masrafları için tek fiyat belirleniyor

Lefkoşa'da kurulu Yakın Doğu Üniversitesi dünya standartlarındaki akademik eğitimi, kampus altyapısı ve sosyal-kültürel imkânları ile Kuzey Kıbrıs'ı bilim ve kültür merkezi haline getirdi. 63 ülkeden 20 bin öğrencinin eğitim gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi, network zengini mezunlar yetiştiriyor. 16 fakülte ve 4 yüksekokuluna bağlı 77 bölümü bulunan üniversitede Orta Asya ve Avrupa Ortadoğu kültürleri içiçe yaşıyor. Fakülte mezunları, istisnasız her sektörde devlet ve özel şirket kadrolarında AB uzmanlığı, ulusal ve uluslararası bankacılık, finans kaynakları, arşiv, kütüphane, dokümantasyon merkezleri, -e devlet, e-belediye projeleri, bilgi-işlem, bilgisayar donanım ve yazılımları, insan kaynakları yönetimi, pazarlama, iletişim, üretim, planlama, uluslararası ilişkiler gibi çeşitli alanlarda kariyer imkânı bulabiliyor.

ÜCRET 4 BİN 400 EURO

Yakın Doğu Üniversitesi yükseköğrenim görmeyi 'külfet' olmaktan çıkaran ekonomik paket uygulamasıyla da dikkat çekiyor. Öğrenim ücreti, yurt ve yemekten oluşan pakete elektrik, su, ısınma ve temizlik ücretlerinin de dahil olduğu ekonomik paketin ücreti 4 bin 400 euro.

(sabah- yaşar özay)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.