banner

Öğretmenin böylesi de var!




Simav'da görevli sınıf öğretmeni, meslektaşları tatil yaparken gönüllü olarak haftada iki gün okula gelip ders verdiği öğrencilerini yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

ayşegül türkelİlçeye bağlı Çitgöl beldesinde faaliyet gösteren 24 derslikli Çitgöl İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Ayşegül Türkel,  yaptığı açıklamada, eylül ayında başlayacak 2012-2013 eğitim öğretim yılında ikinci sınıf şubesinde görev alacağını söyledi.

Geçen eğitim öğretim yılında birinci sınıftaki öğrencilerinden Arda Aytemur'un (6) durumunu yetersiz gördüğünden sadece ona ders vermek amacıyla haziran ayında okula gelmeye başladığını belirten Türkel, diğer öğrenci velilerinin talebi üzerine tüm sınıfa ders verdiğini anlattı.

Türkel, ders vermek için haftada iki gün 4 kilometre uzaklıktaki ilçe merkezinden beldeye geldiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

''Öğrencilerime gönüllü olarak haftada iki gün toplam 6 saat süreyle ders veriyorum. Böylece onların ikinci sınıfa iyi bir şekilde hazırlanmasını sağlamaya çalışıyorum. Öğrencilerimle ikinci sınıfa hazırlık çalışmalarımızı ve mesleğimi severek yapıyorum. Amacım, öğrencilerimin ikinci ve daha sonraki sınıflarda başarılı olup kendilerini iyi yetiştirmelerini sağlamak. Onların eğitim kalitesinin her geçen gün artması beni çok mutlu ediyor.''

Okuldaki derslerin, ikinci sınıf müfredatını kapsadığı bilgisini veren Türkel, çalışmalarının eylül ayına kadar süreceğini sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Serdal Şimşek de, öğrenciler ve velileri adına Türkel'e teşekkür etti.

Simav'da eğitimde önemli başarılar elde edildiğine dikkati çeken Şimşek, beldedeki eğitim kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını ve özverili öğretmenleri sayesinde okulundan başarı beklediğini belirtti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.