banner

Dinçer ‘öğretmen maaşı hizmetliden azmış’




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 28Temmuz 2012 Kanaltürk'te saat 12:00 Faruk Mercan!ın sunmuş olduğu Ankara Nabzı programına konuk olarak katıldı ve Programda önemli açıklamalar yaptı. Öğretmen maaşı hizmetliden az mış? sorusuna bunu diyen sendikalardır diyerek Eğitim Sendikalarına tepki gösterdi.

omer dincer bakanMilli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 28Temmuz 2012 Kanaltürk'te saat 12:00 Faruk Mercan!ın sunmuş olduğu Ankara Nabzı programına konuk olarak katıldı ve Programda önemli açıklamalar yaptı.

Program yapımcısı Faruk MERCAN'ın izleyicilerden gelen ÖĞRETMEN MAAŞI HİZMETLİDEN AZ MIŞ DOĞRUMU BU ? sorusuna Milli Eğitim Bakanı Sendikaları ve öğretmenleri kızdıracak bir cevap verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer "Malesef bunu diyenler sendikalardır "diyerek Eğitim Sendikalarına tepki gösterdi.

Öğretmen Hizmetliden Az Maaş alıyor deniyorsa bu konuyu sendikalar dile getiriyor diye düşünüyorum .Buna katılmam mümkün değil. Bu şekilde düşünen öğretmenler oldukça az sayıdadır. Bunun temelinde ise Belediyelerden Milli Eğitime geçen işiçilerin ücretleri yer almaktadır.

Eşit işe eşit ücret ve öğretmenlerin ücreti konusunda Biz öğretmenlerin toplum içerisindeki saygınlık ve itibarı noktasında ve ekonomik olarak hak ettikleri yerde olmadıklarını düşünüyoruz. Ancak bunun sadece "ULUFE VERİR GİBİ" olacağını, sadece ücret ile olacağını düşünmüyoruz. Öğretmenlerimizin her geçen gün veli ve toplum karşısında itibarı zayıflıyor.

Öğretmenler odasına girdiği gibi oradan emekli olup giden öğretmenlerimiz var. Biz bu konuda stratejik bir yaklaşım tarzıyla öğretmenlerimizin kariyer ve ücret sisteminde ciddi değişiklik hazırlıkları yapıyoruz. Öğretmenlerimiz hak ettiklerini alacaklar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.