banner

LYS’de Türkiye 22'incisi ilk soruda elendi




Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan, LYS'de Türkiye 22'incisi olan  Robert Koleji'nden mezun ve  Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Onur Yorgun ilk soruda elendi.

LYS’de Türkiye 22'incisi ilk soruda elendi

Kenan Işık'ın da stüdyodaki seyircilerin de çok iyi bir yarışma çıkarmasını bekledikleri genç yarışmacı, ilk soruya verdiği yanıtla bir anda stüdyoda buz gibi bir hava esmesine neden oldu.

Kenan Işık'ın yanağına hafifçe vurarak, "Üzülmeyin Onur, bu farklı bir şey, sağlık olsun" diye teselli ettiği yarışmacı, stüdyoya yanında Galatasaray Üniversitesi'nden ve Robert Kolejinden iki arkadaşıyla gelmişti.



İŞTE ELENDİĞİ SORU

Get Adobe Flash player

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.