banner

Kreş öğrencilerini taşıyan servis alev topuna döndü




Dalaman'da özel bir okulun öğrencilerini geziye götüren servis minibüsünde seyir halindeyken yangın çıktı.

Dalaman'da özel bir kreşin öğrencilerini geziye götüren Nazmi Yılmaz yönetimindeki 48 S 5516 plakalı servis minibüsünün motor bölümünde, Akkaya Mahallesi mevkisinde duman çıkmaya başladı. Öğrenciler, minibüsteki öğretmenlerin dumanı fark etmesi üzerine duran minibüsten indirildi. Kısa sürede minibüsün tamamına yayılan yangın, Dalaman ve Ortaca itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözün müdahalesiyle söndürüldü.

Yangında minibüs kullanamaz hale geldi.

Minibüs sürücüsü Nazmi Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kreş öğrencileri ve öğretmenlerle Akkaya Mahallesi'ndeki bir at çiftliğine geziye gittiklerini belirtti.

Minibüsten hareket halindeyken duman çıkmaya başladığını anlatan Yılmaz, ''Dumanı fark eden öğretmenlerin uyarısıyla minibüsü durdurdum. Hemen öğrencileri minibüsten çıkardık. Çok kısa bir süre sonra da minibüs alev topuna döndü. Can kaybının olmaması sevindirici'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.