banner

Üniversitede silahlı saldırı




ABD'nin Texas eyaletindeki, ''Texas A&M University'' adlı üniversitenin College Station kentindeki kampüsünde düzenlenen silahlı saldırıda yaralı ele geçirilen saldırganın öldüğü bildirildi.

Bryan Polisi sözcüsü Jon Agnew, saldırıda yaralı ele geçen saldırganın daha sonra öldüğünü, ayrıca iki polis ile bir sivilin yaralandığını söyledi.

Anges'in yaptığı son açıklamaya göre, ölenlerin sayısının saldırgan dahil 3'e yükseldi.

Polis tarafından daha önce yapılan açıklamada olayda en az 1 polis ile 1 sivilin öldüğü, aralarında saldırganın da bulunduğu 3 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

Polis Şefi Yardımcısı Scott McCollum daha önce yaptığı açıklamada, ölen polisin Brazos ilçe polisinde olduğun bildirmişti.

College Station'dan bir polis ile bir kadının yaralandığını kaydeden McCollum saldırganın ise yaralı olarak geçirildiğini söylemişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.