banner

Öğretmen atama rakamları belli oldu




Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Twitter üzerinden öğretmen alımları ile ilgili soruları yanıtladı. "Bu yıl 57 bin öğretmen ataması yapılacak" dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gece sosyal paylaşım sitesi Twitter sayfasında vatandaşlarla sohbet ederek, gelen sorulara yanıt verdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğretmen alımları ile ilgili sorulara ise şu yanıtı verdi, "Ülkemizde hiç bir dönemde olmadığı kadar öğretmen aldık. Bu sene 57 bin 500 öğretmen alıyoruz. Yeni alımlarla AK Parti hükümetleri döneminde 350 binden fazla öğretmen almış olacağız. Bütçeden en fazla pay eğitime gidiyor. Eğitimde kaliteyi arttırmak için Fatih projesini uygulamaya koyduk. Bu sene 57 bin sen fazla atama yapmış olacağız. Sayı saymasını bilenlere duyurulur."

(hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.