banner

Atamalarda sınıf öğretmeni sayısı azalacak!




Genel Müdür Funda Kocabıyık öğretmen atamalarında  Sınıf Öğretmeni atama sayısı azalacak, branş öğretmeni atamasının artacağını dile getirdi

funda kocabıyıMilli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık’tan 40 bin öğretmen atamasında Sınıf öğretmeni atamasının azalacağını ama branş öğretmeni atamasının artacağını dile getirdi. MEB olarak elimizdeki kaynakları kullanacağız. Diyen Kocabıyık Seçmeli derslerle ilgili olarak 10 gün öncesinden öğrenciden dilekçeyi alacağız. Öğrencinin isteği doğrultuda bir program yapacağız. Ona göre de öğretmen atamaları gerçekleşecek.

4+4+4 eğitim sistemi ile ilgide konuşan Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık “ Biz çocuklarımızın faydasını düşünüyoruz. Biraz sükunet tavsiye ediyorum. Her şey kontrol altında.Çocuklar yaş aralıklarına göre okul idareleri tarafından sınıflara ayrılacaklar. Elektrik faturası su faturası istemek söz konusu değil”dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.