banner

Başbakan Erdoğan 2. öğretim harçlarında noktayı koydu!




Başbakan Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında son günlerde ülke gündeminde olan bir çok konuya açıklık getirdi. Merak edilen konulardan biri ise ikinci öğretimlerin harç ödeyip ödemeyeceğiydi.

erdoğan harçlar" İkinci öğretimde harçların kaldırılması meselesinde kanun çok net. Burada katkı payı olarak geçmiyor ücretli eğitim ve öğretim olarak geçiyor. Bu harç olmadığı için biz katkı payını kaldırdık. 
Burada bir "ücretsiz eğitime gidilsin" denildiğinde burada başka şeyler gelir. Özel eğitim ve öğretimler önünüze çıkar. Bizim bu konuda atabilecek bir adımımız yok. Bunun da bize maliyeti 350-400 milyon TL'dir. " dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.