banner

İstanbul trafiğine okul düzenlemesi




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının açılışında trafikte sorun yaşanmaması bazı tedbirler aldı.

İstanbul trafiğine okul düzenlemesiBüyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 10 Eylül'de anaokulu ile 1. sınıfların, 17 Eylül'de de bütün öğrencilerin ders başı yapacağı hatırlatıldı.

Öğrenci servislerinin daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da okulların açıldığı ilk gün trafiğe boş çıkmamaları için bir hafta önceden öğrenci kayıtlarının bitirileceği bildirilen açıklamada, ''Servisler, mutlaka öğrenciyi evinden alıp, evine bırakacak. Kesinlikle öğrencisiz boş olarak servise çıkılmayacak'' denildi.

Otobüs durakları önlerine ve yakınlarına park edilmesine izin verilmeyecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.