banner

Birand 32.Gün’de eğitim sistemini tartışıyor




Mehmet Ali Birand bu akşam 32. Gün programında Türkiye’de eğitim sistemini masaya yatırıyor. Birand, programda öğretmenlerin sorunlarını da gündeme getireceğini Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Eğitimde "Sıkıntı" mı var?

Mehmet Ali Birand ve 32.Gün ekibi tarafından hazırlanan programın yeni sezon ilk bölümünde; yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte uygulanmaya başlanan 4+4+4 eğitim sistemi konuşuluyor. Aksaklıklar neler? Altyapı sisteme uygun değil mi? Dershaneler neden kapanıyor? Eğitim uzmanları ve sendikacılar 32.Gün stüdyosunda tartışıyor. program saat 00.30'da Kanal D'de ekrana gelecek Twitter hesabı @mabirand32gun

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.