banner

66 aylıklara kazan dairesinde eğitim




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in, "Dersliklerimiz için gerekli düzenlemeleri tamamladık. Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde okula uyumları için bütün ayrıntıları gözden geçirdik” sözlerine Cumhuriyet gazetesinden itiraz var.

Sinan Tartanoğlu'nun haberine göre Ankara'daki bir okulda daha önce kazan dairesi olan bodrum katı, yer yokluğundan sınıfa dönüştürüldü.

66 AYLIKLAR KAZAN DAİRESİNDE EĞİTİME BAŞLADI

Keçiören Kamil Ocak İlkokulu'nda 66 aylık çocuklar, eğitim hayatlarına bodrum kattaki kazan dairesinde başladı.

Penceresi ve kaloriferi küçük ve tavana yakın odada üzeri kapatılmış bir de kuyu var! Sınıfta eğitim görecek küçükler soğuktan etkilenmesin diye elektrikli kalorifer de mevcut.

AİLELER ENDİŞELİ

Haberde, öğrenci velilerinin, kış aylarında Ankara’nın soğuğu nedeniyle endişe ettiği, soğuğun bodrum katında daha da artacağını düşündüğü belirtilirken, sınıfın eylül ayında bile nem koktuğu ve tavanından boruların geçtiği kaydedildi.

Ayrıca haberde, sınıfın orta yerinde bir kontrplak ile kapatılmış bir çukur bulunduğu, çukurun sınıf azan dairesi iken kullanıldığının tahmin edildiği belirtildi ve eklendi: 66 aylık bir çocuğun kapağı açıp içine girebilmesi mümkün.

Sabahçı öğlenci uygulamasının Kamil Ocak İlkokulu’nda da uygulanacağı, buna göre, bodrum kattan bozma iki sınıfta ortaokul öğrencilerinin sabahçı, ilkokul öğrencilerinin ise öğlenci olacağı belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.