banner

Okul bahçesinde büyük tehlike!




Rize'de okul bahçesinde yüksek gerilim trafosu tehlikesi

Rize'de okul bahçesinde yüksek gerilim trafosu tehlikesiRize'nin Derepazarı İlçesi'nin elektriğini sağlayan yüksek gerilim trafosu, elektrik dağıtım firması ile yapılan yazışmalara rağmen kaldırılamadı ve yapımı tamamlanan Adem Özdemir Anadolu Lisesi'nin bahçesinde bırakıldı. Okulda dersbaşı yapılmasının ardından tehlikeli soruna çözüm olarak trafonun çevresi tel örgü ile çevrildi, girişine de kilit takıldı. Öğrenci ve veliler duruma tepki gösterdi. 215 öğrenci ile yeni eğitim dönemine başlayan lisenin bahçesinde ilçenin elektriğini sağlayan yüksek gerilim trafosu bulunuyor. Derepazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin trafonun kaldırılması için yapılan yazışmalardan bir sonuç alınamadı. Öğrenimin başladığı okulda trafo kaldırılmayınca ilginç bir çözüm yolu bulundu, trafonun çevresi tel örgülerle kaplandı, girişine kilit takıldı https://indipill.com/. Bu sabah geldikleri okulun bahçesinde trafo ile karşılaşan öğrenci ve veliler duruma tepki gösterdi. (hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.