banner

TOKİ'den 81 ile 844 okul




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hükümetin ''Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği'' kapsamında 9 yılda 557 bin 993 konut rakamına ulaşırken, inşa ettiği okullarla da milli eğitime de büyük destek sağladı.

toki okulTOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, TOKİ; 58, 59, 60 ve 61'inci hükümetlerin, ''Planlı Kentleşme ve Konut Üretim Seferberliği'' kapsamında, 9 yılda 81 ilin tamamında 844 okul inşa etti.

İdare, Pakistan'da yaşanan sel felaketi ardından da bu ülkede 8 okul inşa etti. Böylelikle, TOKİ'nin milli eğitime kazandırdığı derslik sayısı da 19 bin 57'yi buldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.