banner

Öğrenciye ankesörle ilk 5 dakika ücretsiz




Türk Telekom açıklamasına göre, kampanya kapsamında Türkiye'nin 81 ilindeki 10 bini aşkın eğitim kurumunda bulunan ankesörlü telefonlarla şehir içi ve şehirler arası görüşmelerin ilk 5 dakikası ücretsiz olacak.

ankesörlü tel''Öğrenciler konuşun doya doya, ankesörden ilk 5 dakika bedava'' sloganıyla uygulamaya konan kampanya, Türkiye'nin 81 ilinde, 10 bini aşkın ilköğretim okulu, lise, üniversite ve dershaneyi kapsıyor.

Okula yeni başlayan öğrencileri ve ailelerini sevindirecek olan kampanyayla okul, üniversite ve dershanelerde telefon kartlarıyla şehir içi ve şehirler arası yönüne yapılan bütün görüşmelerde, her konuşmanın ilk 5 dakikası bedava olacak.

Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerle aileleri arasındaki iletişimi sürekli kılmayı hedefleyen kampanya 22 Mayıs 2013 tarihine kadar sürecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.