banner

Hükümetten zam açıklaması




Yeni zam yok

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, zamlarla ilgili haberler için şu an için hükümetin zam yapmayı düşünmediğini söyledi

Son yapılan zamların devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya Ergün, ''Söylentilere kulak vermemek lazım. Türkiye ekonomisindeki gelişmelere göre alınması gereken kararlar günü geldiğinde alınıyor. Bu kararı almaktan imtina etmeyen rasyonel kararlar alan bir ekonomi yönetimi var'' dedi.

Yeni zam söz konusu değil

''Net olarak, yeni zam olacak mı, olmayacak mı?'' sorusu üzerine Ergün, ''Bugün itibariyle böyle bir şey yok. Çalışma vardı yapıldı ve 2 gün önce ilan edildi. Bundan elde edilmesi beklenen bir takım gelirler var. Bu gelirler çerçevesinde çalışma tamamlanmış ve ilan edilmiştir. Yeni bir çalışma söz konusu değil'' diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.