banner

Engellilere 4. kat işkencesi




Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, Süleyman Şeker İ.Ö.O.'nun giriş katındaki Rehberlik Araştırma Merkezi'nin, Kayacık Mahallesi'ndeki TOKİ Konutlarında hizmet veren ve asansörü bozuk olan Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlköğretim Okulu'nun 4'ncü katına taşınması, engelliler ve ailelerini sıkıntıya soktu.

Haberi izlemek için tıklayın

Engelli yakınlarını kucaklarında taşıyan vatandaşlar, bu durumun düzeltilmesini istedi. 700'e yakın bedensel ve zihinsel engelliye hizmet veren, Süleyman Şeker İlköğretim Okulu'nun giriş katındaki Rehberlik Araştırma Merkezi'nun bulunduğu yer, İmam Hatip Okuluna dönüştürüldü. Küçük yaşta geçirdiği beyin kanaması sonucu elleri ve bacakları tutmayan 21 yaşındaki oğlu Melih İpekçi'yi kucağında Rehberlik Araştırma Merkezi'ne götüren Mehmet İpekçi, Bunun adı engelliye ve ailesine işkence. Yaptırılmayan bozuk asansör nedeniyle 45 kilo ağırlığında olan oğlumu okula başlaması için gerekli olan raporu vermeleri için defalarca kucağımda götürüp getirdim. Üstelik dört kat inip çıkıyoruz dedi.(hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.