banner

İmam hatiplere kaç öğrenci kayıt yaptırdı?




Dinçer, geçen hafta sonu itibariyle imam hatiplerin orta kısımlarına kayıt olan öğrenci sayısının 109 bin olduğunu söyledi.

Dinçer, bu yıl bin 141 imam hatip ortaokulu açıldığını, bunlardan 411'inin imam hatip liseleri bünyesinde, diğerlerinin bağımsız imam hatip ortakolu olarak açıldığını bildirdi.

İmam hatip lisesi sayısının toplam 703 olduğunu belirten Dinçer, tahminleri üzerinde müracaat gerçekleştiğini, 125 bin ek öğrencinin kayıt olduğunu ifade etti.

Dinçer'in yanıtlamasını istediğiniz soruları Twitter üzerinden @aa_kurumsal hesabı ve #AAEditorMasasi etiketi aracılığıyla yöneltebilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.