banner

Okullarda süt dağıtımı ikinci döneme kaldı




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bu yıl ikinci dönemden itibaren haftada 3 gün süt dağıtılacağını belirtti

Kırıkkale Üniversitesi’nin akademik yıl açılış törenine katılmak üzere kente gelen Bakan Dinçer, ikinci dönem haftada üç gün süt dağıtılacağını beilrterek, “Haftada 5 gün biraz çok oldu gibi gözüktü. Dolayısıyla bu yıl haftada 3 gün, sadece kamu okullarındaki çocuklara değil, özel okullardaki çocuklara da süt dağıtacağız” dedi.

Bir gazetecinin süt dağıtımı ile ilgili sorusu üzerine Dinçer, “İkinci yarıyıl, haftada üç gün süt dağıtacağız. Geçtiğimiz seneki uygulamalardan elde ettiğimiz geri bildirimlerden hareketle böyle bir karar verdik. Haftada 5 gün biraz çok oldu gibi gözüktü. Dolayısıyla bu yıl haftada 3 gün dağıtacağız. Ama kapsamı genişletiyoruz. Sadece kamu okullarındaki çocuklara değil, aynı zamanda özel okullardaki çocuklara da dağıtacağız. Böylece kapsamı daha geniş ama haftada 3 olmak üzere ikinci dönemden itibaren dağıtmaya başlayacağız” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.