banner

Facebook’un CEO’u neden her gün aynı tişörtü giyiyor?




Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, her gün aynı tişörtü giydiğini ve bunun kendisi için faydalı olduğunu söyledi.

Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg , Amerika ’da yayınlanan Today adlı televizyon programına katıldı. Matt Lauer’ın sorularını yanıtlayan Zuckerberg, her gün aynı tişörtü giydiğini, böylece ne giyeceği konusuna kafayı takmasına gerek kalmadığını söyledi.

“Her gün aynı şeyi giyiyorum. Bunu gerçek anlamda söylüyorum, dolabımı görseydiniz…” diyen Zuckerberg, sürekli görüntülendiği tişörtten dolabında 20 tane olduğunu söyledi.

Eşiyle paylaştıkları gardıropta fazla giysisi olmadığını söyleyen Zuckerberg, kendisine sadece bir çekmece kaldığını, burada da birbirinin aynısı tişörtlerini bulundurduğunu itiraf etti. “Nasıl yani, evinde sadece bir çekmece dolusu kıyafetin mi var?” diye soran Lauer’a “Evet, her erkek gibi…” dedi.

Söz konusu röpörtaj, Amerika’da yarın yayınlanacak. (digitallife.today.com)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.