banner

Suriye Tezkeresi 320 oyla TBMM’den geçti




TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Hükümet'e Suriye konusunda bir yıl yetki veren Başbakanlık tezkeresinin 129 ret oyuna karşın 320 oyla kabul edildiğini bildirdi.

TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, kapalı oturumun sona ermesinden sonra kürsüye çıktı. Sağlam, Başbakanlık tezkeresinin, 129 ret oyuna karşılık 320 oyla kabul edildiğini duyurdu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, tezkereye evet oyu vereceklerini, CHP ve BDP ise desteklemeyeceğini açıklamıştı.

Genel Kurul'da Hükümet ve komisyonun yerine oturmaması üzerine Toplu İş İlişkileri Yasa Tasarısı'nın görüşmeleri ertelendi. Sağlam, birleşimi 9 Ekim Salı günü saat 15.00'de toplanmak üzere kapattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.