banner

Üniversitede yemek zammı protestosu




İzmir'deki Ege Üniversitesi'nin öğrencileri, yemekhanedeki yemek ve kantinlerdeki ürünlere yapılan zammı yürüyüşle protesto etti, zamların geri alınması için topladıkları imzaları Rektörlüğe iletti

Bugün, saat 12.00 sıralarında Bornova İlçesi’ndeki Ege Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan 2 numaralı yemekhane önünde toplanan yaklaşık 50 öğrenci ’Müşteri değil, öğrenciyiz’ yazılı pankart açtı pharmaciepourhomme.fr. ’Müşteri değiliz, öğrenciyiz biz’, ’Bu zamlarla doyulmuyor’ sloganları atan öğrenciler, Ege Üniversitesi Rektörlüğü’ne yürüdü. Buradaki açıklamada, yemekhanedeki yemek ve kantinlerdeki ürünlere yüzde 15’e varan zamlar yapıldığı, parasız eğitimin mümkün olmadığı dile getirildi.

Öğrencilerden bir grup daha sonra, zamları geri çekilmesi için topladıkları imzaları Rektörlük yetkililerine iletti.(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.