banner

Öğrenci servisi devrildi 3 kişi öldü




Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir öğrenci servisi devrildi. Kazada 3 çocuk öldü.

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Yenice ilçesinde öğrencileri taşıyan bir servisin, Davutköy Göleti yakınlarında devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Vali Tuna, Hidayet Köklü'nün kullandığı ve öğrencileri taşıyan 17 YE 351 plakalı minibüsün devrildiği bölgeye giderek inceleme yaptı.

Daha sonra hastaneye geçerek yaralıları ziyaret eden ve öğrencilerin yakınlarıyla görüşen Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yenice'de büyük bir trafik kazasının yaşandığını söyledi.

Kazada, 3 öğrencinin hayatını kaybettiğini, 4 yaralıdan durumu ağır olan 2 öğrencinin ise Çanakkale Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındığını dile getiren Tuna, ''Hayatlarını kaybeden çocuklarımızın ailelerine sabır diliyor, yaralılara geçmiş olsun diyorum. Kaza bizi çok üzdü. Yağıştan dolayı araç kontrolden çıkarak savrulmuş. Kaza bu şekilde meydana geliyor. Dikkatsizlik söz konusu. 13 öğrencimiz de Yenice Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi'' dedi.

Yenice Kaymakamı Dede Musa Baştürk de minibüsün Davutköy'de yaşayan öğrencileri taşıdığını belirterek, ''Köylüler bu aracı çocukları okula götürmesi için kendileri kiralamış. Büyük ihtimal yağıştan dolayı kayarak devrildi'' diye konuştu.

Çocukların isimleri

Kazada hayatını kaybedenlerin, Yenice Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri İrem Ünsal (11), Recep Altınbaşak (9) ve Berna Atsay (11) olduğu öğrenildi.

..

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.