banner

İstanbul'un göbeğinde okula molotof




Şişli’de bir ilköğretim okuluna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteylli saldırı düzenledi.

sisli_okul.jpgAlınan bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Şişli Fuat Soylu İlköğretim Okulu'na yüzleri maskeli şahıslar tarafından saldırı düzenlendi. Saldırganlar okulun giriş kapısına molotofkokteyli atarken, sınıfların camlarını kırdı. Yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaparken, çevrede toplanan mahalle sakinleri ise olaya tepki gösterdi. Mahalle Muhtarı Alattin Alkılıç, “Daha önce böyle bir olay yaşamamıştık. Çocuklarımız burada okuyor. Çok üzüldük” diye konuştu

Saldırganların gören bir görgü tanığı ise, “Şahısların yüzleri maskeliydi. Okula molotof attılar ve kaçtılar, sırtlarında çanta vardı” ifadelerini kullandı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.